Ons menu

Van vis tot vlees en van wijn tot bier, op onze menukaart treft u alleen lokale, verse en verantwoorde producten. Producten die wij persoonlijk hebben geselecteerd bij onze leveranciers, afkomstig zijn uit de Achterhoek en omliggende regio’s in Gelderland. Samen maken wij een mooie selectie aan diervriendelijke, eerlijke en verse ingrediënten, die op een duurzame en milieubewuste wijze zijn geproduceerd. Duurzaamheid en milieubewustzijn drukken een groot stempel op onze menukaart in het algemeen, en ons wijnassortiment in het bijzonder. De meeste van onze wijnen komen dan ook uit Nederland.

Wij streven ernaar om zoveel mogelijk van wat wij u serveren zo dichtbij mogelijk in te kopen. Samen met onze leveranciers bepalen wij continu wat het beste en het lekkerst is.

Wanneer komt u eten?

Onze menu’s zijn samengesteld met lokale, verse ingrediënten. Onze chef brengt deze samen tot hoogstaande gerechten, elke dag weer met evenveel gevoel en passie. Elke culinaire wens kan bij ons worden ingevuld. Ook voor vegetarisch en veganistisch draaien wij onze hand niet om, integendeel.

Wij bieden iedereen de gelegenheid om te genieten van het even hoogstaande als duurzame menu van Restaurant 1897. Met een à la carte menu voor onze restaurantgasten en de afhaalservice voor omwonenden, ook degenen op de campings, vakantieparken en B&B’s in de omgeving.

Laat ons bij uw reservering weten of wij rekening moeten houden met allergenen, diëten of welke culinaire wens dan ook.

Verrassende gerechten
met een knipoog

Heerlijke wildklassiekers uit de Achterhoek in combinatie met seizoensproducten